Informació d'actualitat
Obres de millora: Sor Agueda, Marquès d'Albranca, Josep M. Fivaller i Plaça de la Concòrdia (restriccions al trànsit i la mobilitat)Obres de millora: Sor Agueda, Marquès d'Albranca, Josep M. Fivaller i Plaça de la Concòrdia (restriccions al trànsit i la mobilitat)

S' han iniciat les obres de la 1ªfase del projecte de millora de les infrastructures i pavimentació dels carrers Sor Àgueda, Marquès d’Albranca, Josep M. Fivaller i Plaçade la Concòrdia.El termini d’execució previst és de 3 mesos. Durant aquest període, es tancarà el trànsit dels carrers als vehicles, d’acord amb el plànol adjunt i quedarà afectada la mobilitat en els termes que s' indiquen. 


L'Ajuntament activa 20 llicències temporals de taxi per a l'estiu de 2022
L'Ajuntament activa 20 llicències temporals de taxi per a l'estiu de 2022

Ciutadella pràcticament duplicarà la flota de taxis entre l'1 de juny i el 30 de setembre, gràcies a la posada en marxa de les llicències temporals per als mesos d'estiu. Aquesta mesura vol servir per absorbir l'increment de la demanda d'aquest tipus de transport en els darrers anys, a més d'apostar per una renovació dels vehicles per aconseguir paràmetres més sostenibles mediambientalment.


L'Ajuntament felicita l'agrupació de Protecció Civil per la feina a favor de la comunitat que ha desenvolupat durant aquest any
L'Ajuntament felicita l'agrupació de Protecció Civil per la feina a favor de la comunitat que ha desenvolupat durant aquest any

La pandèmia i la situació sanitària durant aquest any ha tornat a realçar un cop més la immensa feina a favor de la comunitat que desenvolupa l'agrupació de Protecció Civil de Ciutadella de Menorca. L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Servera, han volgut agrair la feina desinteressada i totalment altruista de l'agrupació i els han obsequiat aquests dies amb un lot de productes locals menorquins i nadalencs en agraïment a la seva labor durant tot l'any.


L'Ajuntament prorroga la vigència de les targetes verdes de 2021 fins al pròxim 31 de març
L'Ajuntament prorroga la vigència de les targetes verdes de 2021 fins al pròxim 31 de març

Les persones residents al nucli antic i usuàries de les targetes verdes d'estacionament i que compleixen els requisits i han demanat la sol·licitud de renovació per al 2022 podran utilitzar la targeta antiga al seu vehicle fins al 31 de març. D'aquesta manera, l'Ajuntament ha allargat dos mesos el període de vigència de les targetes per evitar que el temps de tramitació de les noves autoritzacions pugui perjudicar els ciutadans.

 


Ciutadella augmentarà la vigilància policial amb la campanya de prevenció i comerç segur Nadal 2021
Ciutadella augmentarà la vigilància policial amb la campanya de prevenció i comerç segur Nadal 2021

L'Ajuntament de Ciutadella, mitjançant el Servei de la Policia Local, ha previst del 20 de desembre al 9 de gener una campanya de reforç de la vigilància en el marc de les mesures de prevenció pel comerç segur durant aquestes festes. En total s' han previst 53 serveis extraordinaris damunt els mínims de servei habituals. 


 
 
21GENConcurs de mèrits per a proveir un lloc de treball de policia operatiu nocturn i crear una borsa, a l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca19GENObres Sor Agueda14GENAprovació Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme pels anys 2022 a 2025 i convocatòria de les vint llicències temporal...11GENLlicències temporals taxi30DESProteccio Civil Felicitacio28DESAprovació definitiva els Estatuts i les Bases d’Actuació de la Junta de Compensació de la Unitat d’actuació 35 del PGOU de Ciutadella27DESProcés de selecció de persones aspirants a formar part d'una borsa extraordinària per a cobrir substitucions i/o vacants de llocs d'educadors en règim labo...27DESProcés de selecció de persones aspirants a formar part d'una borsa extraordinària per a cobrir substitucions i/o vacants de llocs de mestres en règim labor...20DESProrroga targetes verdes20DESAprovació de l’oferta pública d’ocupació del personal laboral del Patronat Municipal d’Escoles Infantils de Ciutadella de Menorca per a l’any 202120DESProcés de provisió temporal del lloc de treball de gerent del Patronat Municipal de l'Hospital de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, pel sistema de lli...16DESPublicació de l'anunci relatiu a l'Oferta Pública d'Ocupació corresponent a l'exercici de 202110DESAprovació inicial del Reglament del Mercat Municipal de sa Plaça de Ciutadella de Menorca (expedient 2021/012681)10DESAprovació inicial del Reglament de la Junta Municipal de Sant Joan (expedient 2021/007962)09DESConvocatòria i bases per al procediment selectiu per a constituir una borsa d'aspirants a administratiu d'admnistració general, pel sistema de concurs-opos...09DESConvocatòria per a la selecció de candidats a formar part d'una borsa de treball en la categoria de tècnic-a de gestió, mitjançant el procediment d’oposici...07DESAprovació inicial del ’Estudi de detall núm. 4 del Pla Especial de Protecció del Conjunt Històric Artístic de Ciutadella (PEPCHA) referent a la finca 57 – ...30NOVAprovació inicial del presssupost general de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca per a l'exercici de 202230NOVAprovació inicial modificació de crèdits 16.2021 en la modalitat de crèdit extraordinari i suplement de crèdit29NOVcampanya nadal 2021