Informació d'actualitat
La Policia Local inicia una campanya de control de vehicles de mobilitat personal (VMP)
La Policia Local inicia una campanya de control de vehicles de mobilitat personal (VMP)

Des de dia 5 i fins a 14 d'octubre la Policia Local ha programat una campanya especial de controls dels vehicles de mobilitat personal (VMP). L'objectiu principal de la campanya és promoure entre la ciutadania un correcte ús d'aquest vehicle d'acord a allò què ha establert la Direcció General de Trànsit sobre les normatives que han de complir. La campanya també es farà extensible al control i compliment de la normativa vigent per part de bicicletes i motocicletes.


Ciutadella estrena nou web de Policia Local
Ciutadella estrena nou web de Policia Local

La Policia Local de Ciutadella ha posat en marxa un nou web per tal de facilitar la interacció amb la ciutadania i facilitar la informació, la gestió i els tràmits específics que duu a terme el servei. El web es nodreix de continguts propis i també d'informació del web municipal, i pretén valorar la feina en matèria de seguretat ciutadana, la protecció civil, el transport públic, i el socorrisme i la vigilància de platges. 


Ciutadella instal·la dos radars per a controlar els punts més habituals d'excés de velocitat
Ciutadella instal·la dos radars per a controlar els punts més habituals d'excés de velocitat

El passeig Marítim i l'avinguda de Calespiques compten des d'avui amb un dispositiu de control de velocitat que permetrà detectar l'excés de velocitat durant el pas de vehicles. El Departament de Mobilitat de la Policia Local espera aconseguir, amb aquest dispositiu, una major pacificació en el trànsit. Els radars canviaran d'ubicació al cap d'un temps per tal de tenir també un estudi del trànsit en els diferents punts conflictius del municipi.


Ciutadella compta amb tres nous funcionaris de carrera al cos de la policia local 
Ciutadella compta amb tres nous funcionaris de carrera al cos de la policia local

Els tres agents que van prendre possessió ahir davant l'alcaldessa i el regidor de Seguretat Ciutadana van optar l'any passat a la convocatòria d'oferta pública, i van superar el concurs oposició i les diferents proves físiques i psicotècniques. Una quarta aspirant segueix el període de formació teòrica i pràctica, que s'ha vist afectat per la pandèmia. 


L'edifici de la Policia tindrà una instal·lació fotovoltaica que cobrirà el 50 per cent del consum anual i comptarà amb un punt de recàrrega de vehicles elèctricsL'edifici de la Policia tindrà una instal·lació fotovoltaica que cobrirà el 50 per cent del consum anual i comptarà amb un punt de recàrrega de vehicles elèctrics

El Servei de Medi Ambient informa que és a licitació pública l’adjudicació de l’execució d’una instal·lació solar fotovoltaica de 38,76 kW i d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics per a autoconsum a l’edifici de la Policia Local de Ciutadella. Es poden presentar ofertes fins al proper dia 9 de setembre.El projecte, redactat per l’enginyer industrial Xavier Genestar, aprofita la pèrgola de formigó de l’aparcament per instal·lar-hi les plaques solars, i, a més de donar energia elèctrica a l’edifici de la Policia, també abastirà un punt de recàrrega de vehicles elèctrics; i té un pressupost d’execució de 65.140 €, amb l'IVA