INICICONTACT@BUSCARLINKS INFORMACION
veure-hi o no veure-hi

Ha acabat l'estiu i, amb aquest, les vacances, el sol, el bon temps. Han començat la tardor, l'escola, la feina, les PLUGES... En conseqüència, quan circulam en vehicle feim un ús més continuat de l'EIXUGAPARABRISES.

Encara que a vegades ens sembli una ximpleria, el bon ús i la conservació de les escombretes de l'eixugaparabrises és de vital importància durant tot l'any, ja que és un element indirecte de la seguretat del vehicle.

Hem de recordar que durant la conducció amb unes condicions atmosfèriques adverses (pluja, neu, poca llum) es fa molt necessari estar atent a la conducció, i si tenim el vidre de davant brut no veurem gairebé res.

CONSELL
És aconsellable canviar les escombretes de l'eixugaparabrises cada any i, si és possible, quan acaba l'estiu; ja que les gomes es ressequen amb el sol i  la calor, i produeixen unes molestes ratlles als vidres del vehicle.

 

MORALITAT   
Un parell d'eixugaparabrises l'any no fan mal; perquè la nostra vida i la dels altres està en JOC, per un JOC d'escombretes, és clar.


Vostè decideix:

VEURE-HI BÉ O VEURE-HI MALAMENT, AQUESTA ÉS LA QÜESTIÓ.
I, per acabar, volem agrair la seva actitud a totes les persones que fan cas del consell, ja que és pel seu bé i pel dels altres.

 

 
Ajuntament de Ciutadella  
Policia Local de Ciutadella  2019