INICICONTACT@BUSCARLINKS INFORMACION
ESTACIONEM BÉ, PER FAVOR!

Estimats amics conductors, us escric aquestes frases per intentar treure el bon conductor i veí que sé que tots tenim a dintre nostre. Els motius són ben clars: si ens hi fixam bé, podem trobar per tot el poble vehicles mal estacionats, a totes les cantonades. Açò provoca problemes quan un vehicle ha de sortir d'una cruïlla, ja que dificulta les maniobres per poder mirar si ve cap cotxe, i poder sortir sense problemes i sense que es topi amb ningú.


Ja sabem que el poble és petit i que de cada vegada hi ha menys estacionaments, però de cada vegada hi ha més accidents per culpa d'aquestes persones sense escrúpols que diuen: "Són cinc minuts..." o "Vaig al banc i tot d’una vénc". I, clar, quan després tornen al seu cotxe: "Ja m'han posat la multa; la Policia no fa res més que perseguir-me". Doncs, no. Si es denuncia és perquè el vostre vehicle no permet la bona circulació, ja sigui de vehicles o de persones.

Heu de pensar que les persones també tenen dret a passejar sense cap tipus de perill; per aquesta raó es van fer les voreres. Ja sabem que la majoria de vianants no sol tenir cap problema per davallar de la vorera i creuar el carrer o esquivar un cotxe mal estacionat; però pensem per un moment en els disminuïts físics, com ara els que van en cadira de rodes. Com volem que passin per les voreres si les feim servir per estacionar? Com poden creuar un carrer si estacionam damunt un pas per a vianants?

Senyors, fem servir un poc el sentit comú i fem les coses bé. I si hem de voltar un poc més pel poble per cercar un estacionament, senyors, ho hem de fer. Si ho fem així hi haurà moltes persones agraïdes, i sempre s'evitarà la tan odiada denúncia de la Policia.

PENSEM EN TOTS I FEM LES COSES COM TOCA. TOTS EN SORTIREM BENEFICIATS.

MOLTES GRÀCIES

 
Ajuntament de Ciutadella  
Policia Local de Ciutadella  2019