INICICONTACT@BUSCARLINKS INFORMACION
Robatoris i Furts

Amb l'arribada de l'estiu i del bon temps, en aquesta època de l'any és normal anar a fer el dia a fora o a fer una volta pels nombrosos monuments i platges que hi ha a tot Menorca.

A continuació indicarem unes mesures molt simples per dur a terme a l'hora d’estacionar el vehicle als aparcaments que hi ha a les platges, restaurants o als monuments que es troben a zones més o menys descampades, ja que és on es produeixen més furts i robatoris (aquests bàsicament són pels descuits de les persones quan deixen els vehicles estacionats).

Podríem tenir en compte alguns consells, molt simples però eficaços:

1.  Quan deixeu el vehicle, tancau amb clau totes les portes del cotxe i revisau-les, per si haguessin quedat obertes o mal tancades.

2.  També heu de pensar a tancar les finestres, ja que, només que deixem dos dits oberta alguna finestra per airejar l'interior del vehicle, donam facilitat als "lladres".

3.  I, la més important de totes, és no deixar a la vista els objectes de valor com carteres, motxilles, màquines fotogràfiques o filmadores o qualsevol cosa que vosaltres pugueu considerar que tengui valor.

Jo mateix les deix dins el  maleter, que és un lloc més difícil de forçar; ja que si les coses no es veuen, aparentment no existeixen.

 I recordau: "hombre previngut val per dos" o, si es dóna el cas, per tres...

 
Ajuntament de Ciutadella  
Policia Local de Ciutadella  2019