Els agents operatius de la Policia Local participen en una formació interna en primers auxilis sanitaris

Imatge
La plantilla de la Policia Local de Ciutadella va rebre ahir una formació interna en primers auxilis sanitaris. Aquest tipus de formació és de caràcter preferent i es repeteix cada any, coincidint amb l'inici de la temporada d'estiu. L'objectiu és mantenir als agents operatius de la Policia Local de Ciutadella ben formats en l'atenció urgent i resposta eficaç davant accidents i atencions sanitàries urgents, en resposta de les incidències i requeriments del 112 i del 061. La ràpida resposta és la clau a l' hora de reduir la possibilitat de lesions permanents o inclòs la mort en aturades càrdio-respiratòries, entre altres serveis urgents de caràcter sanitari.

Ara com ara cada vehicle policial disposa d'una farmaciola de primers auxilis amb una bombona d'OXIDOC. A més, dos dels vehicles policials disposen de desfibril·lador tipus DESA.

La formació es va portar a  terme a la sala Magna de la Prefectura de la Policia Local de Ciutadella en doble sessió de matí d'11,30 a 13,30 hores i de capvespre de 15 a 17 hores per tal de facilitar l'accés a tots els agents operatius (44) que treballen en 3 torns de feina. La formació va ser impartida per un tècnic sanitari adscrit al servei SAMU-061, especialista i docent de la matèria a tractar.
 
Imatges relacionades